06-31916922 [email protected]
Veel organisaties staan er (nog) niet bij stil dat een ongezonde werkomgeving een broeihaard is voor verlaging van productiviteit, betrokkenheid en creativiteit van werknemers.

Een ongezonde werkomgeving verhoogt het risico op stress, burn-out en andere ziektes die zorgen voor een slechte gezondheid van werknemers en negatieve werkbeleving.

Pump Up The Jam @ Work is er bijna!

Door de adviezen in Pump Up The Jam @ Work op te volgen, kan je ervoor zorgen dat de werknemer een positieve werkbeleving ervaart. Hiermee vergroot je de productiviteit, creativiteit, betrokkenheid en bovenal het werkplezier.

Een mooie bijkomstigheid is een verlaging van het ziekteverzuim en jouw organisatie is een winnaar in de War for Talent!

Helpt jouw organisatie mee aan het creëren van
een energieke werkomgeving?

Om de eerste druk van Pump Up The Jam @ Work te kunnen publiceren is Vivian Acquah op zoek naar partners. 2 partners hebben zich al gecommitteerd, waardoor zij nu een derde van €12.500 binnen heeft. 

In het boek staan workplace wellness best practices van experts die werken bij de volgende organisaties: JLL, Macaw, Tétris, Achmea, Wijzer in geldzaken, Professional Women’s Network (PWN), Iv-Groep, Stichting Philadelphia Zorg, Duurzaam gebouwd, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Tomeloos, Marvin Power, Anita Hubner, Aaltje Vincent, Open Collar, Marjolijn Vlug, Klaas Keizer.

Dit zijn mooie voorbeelden met praktische adviezen die direct toepasbaar zijn. 

Aantrekkelijke werkgevers hebben werkomgevingen die het beste uit de mensen halen.

Vivian Acquah adviseert slimme managers met het productief, betrokken en gelukkig houden van hun teamleden.

Contact

Wil je als betrokken werkgever op een speelse manier aan de slag gaan met de gezondheid van werknemers?
Stuur een bericht [email protected] of bel 06-31916922 voor meer informatie.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

Duurzame inzetbaarheid Vitaliteit workplace wellness duurzaamheid

2 + 10 =