Vivian Acquah
De Workplace Wellness Advocate

Misschien ben ik geen typische expert op het gebied van workplace wellness. Maar de mensen die ik heb geholpen, zijn van ongemotiveerd, opgebrand naar blij, gezond, betrokken en productief gegaan. Zij vinden dat mijn advies het beste dat hen overkwam.

Voordat ik mezelf heb toegewijd aan het helpen van organisaties om adios te zeggen tegen verzuim, stress en burn-out, was ik (en ben ik nog steeds) de Nutrition Advocate. Het vergde veel inspiratie en lef om verder te gaan op het pad waar ik vandaag sta. Op een dag besloot ik dat ik meer wil doen op het gebied van workplace wellness. Ik wil een oplossing omdat ik zie dat te veel mensen op de werkplek opgebrand raken en zich al zoveel jaren overwerkt en disconnected voelen.

Voor mij is dit de manier om aan een oplossing voor deze mensen te werken, door mij te concentreren op de gezondheid van deze mensen. Niet alleen de fysieke gezondheid, maar de algehele, holistische gezondheid. Fysieke, mentale, sociale en financiële gezondheid. Het kost organisaties zoals die van jou veel geld, tijd en energie wanneer je te maken krijgt met verzuim of opgebrande werknemers.

Het is tijd om dat te stoppen!

Ik heb geïnvesteerd (tijd, geld, moeite) en ben ongelooflijk trots op de resultaten die ik tot nu toe heb behaald voor de mensen met wie ik heb gewerkt. En mijn levensverhaal blijkt een grote inspiratiebron te zijn voor mensen om een gezonde lifestyle aan te nemen en de beste versie van zichzelf te worden.

Wil je ook naar gelukkige en gezonde werknemers?

Bel me als je op zoek bent naar:
* Een ongewone Teambuilding-sessie
* Stressreductie op de werkplek
* Een inspirerende keynote speaker
* Workplace Engagement Challenges

Stuur een bericht info@vivalavive.com of bel 0631916922 voor meer info.
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken!

 

Create

A

Workplace

Culture

To

Thrive

In!

Contact

Algemene/Zakelijke vragen:

  • Heb je een vraag, suggestie of opmerking?
  • Sta je open voor een samenwerking?
  • Lijkt het jou leuk om een gastblog te schrijven?
  • Er zijn een aantal mogelijkheden om uw product via Viva la Vive te promoten.
    Ik sta open voor opties en ideeën die je wellicht hebt.
  • Gastspreker voor de Linked4Energy?

BTW NL132125481B01
KVK 61599468

Telefoon: 0631-916922

Contactformulier Viva la Vive

11 + 12 =

@duurzameinzetbaarheid - Instagram

©2014-2017 Viva la Vive