Healthy & Sexy Lifestyle Don't Eat LESS, Eat RIGHT!

Vivian Acquah
De Nutrition Advocate

Wanneer het gaat om afvallen, heb ik veel pogingen ondernomen. Mijn ongezonde relatie met voeding is begonnen in mijn jeugd en liep door tot mijn volwassenheid. Mijn inspiratie om het roer om te gooien is mijn zoon Orlando. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn lifestyle heb kunnen verbeteren zodat ik een  gezonde vrouw, moeder, partner en rolmodel kan zijn. Ik ben erin geslaagd op eigen kracht 41 kilo te verliezen door de Healthy & Sexy Lifestyle aan te houden.

Het delen van mijn verhaal maakt mij trots, emotioneel en onverschrokken, want ik heb het gevecht gewonnen! IIk ben nu bezig met mijn missie om alle vrouwen naar zichzelf te laten kijken en deze magische woorden tegen zichzelf te laten zeggen: Ik hou van jou en samen gaan we voor de Healthy & Sexy Lifestyle!

Vivian Acquahde Nutrition Advocate

Don’t Eat
LESS
Eat
RIGHT!

The Greatest Wealth Is Health

Contact

Algemene/Zakelijke vragen:

 • Heb je een vraag, suggestie of opmerking?
 • Sta je open voor een samenwerking?
 • Lijkt het jou leuk om een gastblog te schrijven?
 • Er is een aantal mogelijkheden om uw product via Viva la Vive te promoten.
  Ik sta open voor opties en ideeën die je wellicht hebt.
 • Gastspreker voor de Get Your Healthy & Sexy Back! Podcast?
  Klik hier.

BTW NL132125481B01
KVK 61599468

Telefoon: 0631-916922

Viva la Vive Kiekeboo-Viva-la-Vive-Vivian-Acquah Over Vivian Acquah, de Nutrition Advocate  %site_name, %name, %title, tegory, Vivian Acquah, Nutrition Advocate

Contactformulier Viva la Vive

2 + 4 =

Amsterdam

Vivian Acquah, de Nutrition Advocate die jou gaat
helpen met jouw Healthy & Sexy Lifestyle.

©2014-2017 Viva la Vive