Mirjam van der Zee is vandaag de gastspreker van de Healthy & Sexy Lifestyle talks. Zij is een massage expert en een Slaap Optimaal coach, iemand die jou op weg helpt met jouw energie management en jouw optimale rust.

Hoe slaap je jezelf Healthy & Sexy - Mirjam van der Zee - Vivian Acquah - Viva la Vive

Veel drukke vrouwen vergeten vaak dat een goede nachtrust van belang is om overdag te kunnen dealen met de stress. In deze aflevering vertelt Mirjam waarom zij slaapcoach is geworden en waarom slapen een must is als je voor jouw Healthy & Sexy Lifestyle wilt gaan.

Mirjam verloot 5 keer Slaap Beter Sessies: 5 gratis skypegesprekken van 30 minuten waarin je duidelijkheid krijgt over de oorzaak van je slaapproblemen en vooral: wat je daaraan kunt doen? Je kan meedoen door hier te klikken, dit kan tot en met 31 januari 2017. De winnaars zullen 1 februari 2017 bekend worden gemaakt via Social Media van Viva la Vive en Melilotus Massages krijgen van Mirjam een bericht.

Mirjams Quote Click To Tweet 😉 

Een Healthy & Sexy Lifestyle staat of valt met een goede adem

Tijdens het interview heeft Mirjam het ook gehad over de spiraalsnijders, hier je verschillende spiraalsnijders.
Heb je vragen voor Mirjam? Stuur deze dan door naar podcast@vivalavive.com zodat ik haar nog een keer uitnodigen voor een interview 😉

Mirjam is te vinden via
Facebook
Linkedin
Tel: 06-36083528

viva-la-vive-healthy-sexy-back-fb-groep

Luister naar...........
Share This