Welkom bij de Healthy & Sexy Lifestyle talks met vandaag Mandy Ronda als de gastspreker van vandaag. Mandy is een Fit & Sexy Lifestyle coach en tevens ook een Oh-La-La Sexual Empowerment coach die vrouwen weer sexy en vrij in hun seksualiteit laat voelen.

Blog Ontstress Jezelf Met Seks - Met Mandy Ronda -Viva la Vive - Get Your Healthy & Sexy Back

Ik ben zo vrij geweest om Mandy uitnodigen voor een speciaal Valentijn onderwerp, dat sommige mensen rode oortjes gaat bezorgen namelijk

Ontstress Jezelf Met Seks!

Mandy ging de uitdaging aan omdat zij graag seks bespreekbaar wilt maken. Dit doet ze door het geven van workshops om seks weer op de menukaart te plaatsen, vooral voor de drukke vrouw kan seks er soms erbij in schieten. Dit is volgens Mandy echt een gemis omdat seks lekker, heerlijk en gewoon fijn is.

Luister naar deze sessie met Mandy want je maakt kans op een vrijkaartje voor haar Twerk-Bootcamp en stellen/singles krijgen bij de eerste sessie van Mandy €25,- korting bij vermelding van de code VLVPodcast.

Heb je vragen voor Mandy? Stuur deze dan door naar podcast@vivalavive.com  of stel ze via de voicemail (roze tab, rechterkant) zodat ik haar nog een keer uitnodigen voor een interview.

Mandy is te vinden via
Mandy Ronda site
Durf Te Vragen Over Seks
Mandy Instagram
Twerk Bootcamp winactie

viva-la-vive-healthy-sexy-back-fb-groep

Download Healthy On The Go

Luister naar...........
Share This