Making Love 2.0 De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Chantal Bakker. Zij is een dame die leeft om te inspireren en geïnspireerd te worden. Dit komt vooral tot uiting in haar werk als Awareness Coach / Self Image Coach bij FemmeChantal.Blog Making Love 2.0 Met Chantal Bakker - Femme Chantal - Viva la Vive - Get Your Healthy & Sexy Back (2)imagecredit StockUnlimitedChantal Bakker

Daarnaast profileert ze zichzelf als auteur, schrijfster en redigeerster van zowel boeken als blogs. In haar artikelen schrijft ze openhartig over hoe ze het leven ervaart. Naast dit alles is zij een liefdevolle moeder voor haar zoon Diño (3 jaar) en dochter Talía (9 maanden).
Voor haar persoonlijke en zakelijke groei is ze op dit moment bezig met een Kundalini yoga teacher opleiding en nog een spannende opleiding waar ze het in deze podcast over gaat hebben.

Let’s Talk About Love!

Ik heb Chantal uitgenodigd om een pittig onderwerp te behandelen. Om het spannend te houden wil ik dit nog niet verklappen. Chantal deelt in deze podcast onder andere het volgende: waar je haar voor wakker kan maken, wat voor massages je kan doen om te ontspannen en te genieten, het ideale recept voor vitaliteit en haar superdoel voor 2017.

Meer weten? Luister vooral naar deze podcast!

Boekentip van Chantal

Heb je vragen voor Chantal? Stuur deze dan door  naar  podcast@vivalavive.com  of stel ze via de voicemail (roze tab, rechterkant) zodat ik haar nog een keer uitnodigen voor een interview.

Chantal is te vinden via
FemmeChantal site
FemmeChantal Facebook
FemmeChantal IG
FemmeChantal Twitter

viva-la-vive-healthy-sexy-back-fb-groep

Download Healthy On The Go

Luister naar...........
Share This