Kleed Jezelf Sexy! De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Glancy van Elst. Glancy is de dame achter DressCoach, haar missie is om zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel over zichzelf te geven, door ze te laten zien dat ze er ook mogen zijn.

imagecredit CreateHerStock + DressCoach

Om die reden traint ze sinds 2 jaar nu andere vrouwen tot DressCoach zodat ze met zijn allen de wereld op hun manier een stukje mooier kunnen maken.

Glancy’s Quote

Iedereen kan er fantastisch uitzien ongeacht looks en budget!

Ik heb Glancy uitgenodigd om te vertellen wat kleding met jouw Healthy & Sexy lifestyle kan doen. Het soort kleding wat je draagt kan een bepaalde invloed hebben op jouw humeur. Glancy deelt in deze podcast haar persoonlijke verhaal achter de DressCoach, wat zij zoal doet om Healthy & Sexy te blijven, haar superrecept voor jouw feel good factor en haar Healthy & Sexy doel voor 2017. Zij heeft een belofte gemaakt, zodat iedereen haar accountable kan houden.

Ben jij nieuwsgierig naar het persoonlijke van Glancy en DressCoach?
Luister vooral dan naar deze podcast!

Heb je vragen voor Glancy?
Stuur deze dan door  naar  podcast@vivalavive.com  of stel ze via de voicemail (roze tab, rechterkant) zodat ik haar nog een keer uitnodigen voor een interview.

Glancy is te vinden via
Glancy Site
DressCoach Facebook
Glancy IG
Glancy Twitter

viva-la-vive-healthy-sexy-back-fb-groep

Download Healthy On The Go

Luister naar...........
Share This