Lighten up de monkey mind oftewel ga mindful om met de monkey mind. De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Benedicta Pardo. Benedicta is een HR Motivator van Dornasol. Dornasol is een zeldzame kolibri op de Antillen. De vogel is bruin van kleur maar wanneer de zon op de dornasol schijnt dan licht deze prachtig felrood op.

De mantra van Benedicta is dan ook Dornasol lightens up your world

Ik heb Benedicta uitgenodigd om te vertellen hoe de drukke vrouw kan omgaan met haar monkey mind. De monkey mind kan voor drukte in jouw hoofd zorgen waardoor jij niet mindful bezig kan zijn. Benedicta deelt in deze podcast haar persoonlijke verhaal achter wie zij is, wat Dornasol voor de drukke vrouw kan betekenen en haar Healthy & Sexy Lifestyle doel voor 2017. Daarnaast deelt zij ook tips en trics om de monkey mind te relaxen waardoor je weer helemaal zen kan zijn. Het begint vaak met de vragen die je aan jezelf kan stellen zodat je jou dag optimaal kan beginnen.

Ben jij nieuwsgierig naar Benedicta en haar Lighten Up Your World tips?
Luister vooral dan naar deze podcast!

Heb je vragen voor Benedicta?
Stuur deze dan door naar  podcast@vivalavive.com  of stel ze via de voicemail (roze tab, rechterkant) zodat ik haar nog een keer uitnodigen voor een interview.

Benedicta is te vinden via
Dornasol site
Dornasol Facebook
Benedicta Pardo LinkedIn

Luister naar...........
Share This