Casandra Deelstra, de Fitcurves Coach, is vandaag de gastspreker van de Healthy & Sexy Lifestyle talks. Deze dame is het bewijs dat je gezond en curvylicious kan zijn en beantwoord de vraag “Wat kan ik doen om mijn rondingen te behouden en te shapen?”

Fit Met Curves - Fitcurves - Viva la Vive - Get Your Healthy & Sexy Back Podcast

Casandra ook wel bekend als miss Cassie D de dame achter de Facebook groep Fitcurves. Casandra is een goeie vriendin van mij mede om de persoon die zij is maar ook om de boodschap die zij uitstraalt namelijk je kan fit zijn met rondingen and believe me Casandra heeft rondingen en ze is gewoon een leuke vrouw. Niet iedere vrouw traint om af te vallen zodat zij alleen maar op het einde theezakjes voor en achter overhouden. Vandaar dat Casandra zich focust op vrouwen die mooi fit en rond willen zijn.

Daarnaast gaan we ook de trending topic bespreken namelijk de “KillerBody” regime oftewel de Kill Your Body methodiek.Casandra deelt haar mening over de Killerbody regime en houdt een spiegel voor de normale vrouw die zich niet in de visie van Fajah Lourens kan vinden.

When Life Gives You Curves Flaunt Them!

Heb je vragen voor Casandra? Stuur deze dan door naar podcast@vivalavive.com zodat ik haar nog een keer uitnodigen voor een interview.

Casandra is te vinden via
#Fitcurves besloten groep (alleen voor dames)
Facebook

Nayvary Soeterboek, Brilliant Business Babes, de dame waar Casandra het over had en de dame die de intro van deze podcast heeft ingesproken.

viva-la-vive-healthy-sexy-back-fb-groep

Luister naar...........
Share This