In het nieuwe jaar wil jij jouw lifestyle, net zoals de vele andere vrouwen, het is HET moment om te werken aan jouw Healthy & Sexy Lifestyle. Helaas is het vaak druk op de sportschool, met de 8 tips kan je deze drukte zeker vermijden šŸ˜‰blog 8 tips hoe om te gaan met de file bij de sportschool - Viva la Vive - Get Your Healthy & Sexy Back Podcast

Je hebt natuurlijk een nieuw fitness setje gekocht, het liefst eentje die past bij de nieuwste fitness trend. Eenmaal bij de sportschool aangekomen, kom je eigenlijk jouw hele buurt tegen. Jouw buurvrouw die op nr 20 woont samen met haar man en kinderen, de buren van nr 10 en ga zo maar door. De kleedkamer lijkt wel op een kroeg qua drukte en last but not least, er is een wachtrij voor iedere apparaat die jij wilt gebruiken. Het voelt alsof je kaartjes voor Beyonce of Rihanna hebt gekocht en 24 uur van tevoren bij de Ziggo Dome moet staan om jouw staplekje te verzekeren.

Dit is killing vooral voor de drukke vrouw zoals jij!

Deze intro is geĆÆnspireerd door een vraag die ik van Sandra heb gekregen. Sandra heeft een mail gestuurd naar podcast@vivalavive.com met haar vraag.

viva-la-vive-healthy-sexy-back-fb-groep

Luister naar...........
Share This