Blog & Podcast

 

 

 

Zorg Voor Energieke Werknemers – Exit Slaaptekort

Slaap jij genoeg? Mogelijk slapen jij en jouw werknemers niet genoeg. Waarom zou jij je druk maken over voldoende slaap? Slaaptekort heeft veel negatieve gevolgen. Er zijn ook genoeg dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je personeel goed uitgerust is. Slaaptekort is schadelijk voor jouw onderneming

Read More

Vijf Tips Voor Een Gezonde Ochtend Routine

Natuurlijk weet ik dat niet iedereen een ochtendmens is. Voor degenen die moeite hebben om op te staan wanner het alarm afgaat, is een ochtend routine misschien vervelend.

Een gezonde ochtend routine kan jouw ochtenden een beetje makkelijker maken omdat het jou iets geeft om naar uit te kijken. Als je een ochtend routine adopteert, kan jij je productiever, minder gestrest en energieker voelen.

Je bent dan klaar om de drukke werkdag die voor jou ligt met beide handen aan te pakken.

Read More

Transformeer Jezelf Met Mindfulness Met Miranda N.M. van Dijk

Transformeer jezelf met behulp van mindfulness. De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Miranda van Dijk als de gastspreker voor vandaag. Miranda is een transformatiecoach. Zij helpt mensen die vastlopen zijn in hun leven dit te doorbreken van binnenuit waardoor ze transformeren en hun vervulling kunnen vinden.

Read More

Luister naar...........

Hoe Ga Je Mindful Om Met De Monkey Mind? Met Benedicta Pardo

Lighten up de monkey mind oftewel ga mindful om met de monkey mind. De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Benedicta Pardo. Benedicta is een HR Motivator van Dornasol. Dornasol is een zeldzame kolibri op de Antillen. De vogel is bruin van kleur maar wanneer de zon op de dornasol schijnt dan licht deze prachtig felrood op.

Read More

Luister naar...........

Durft het Voedingscentrum met mij Kizomba te dansen? Met Sonya Dias EP014

Gaat het Voedingscentrum de uitdaging aan om Kizomba (een romantische dansstijl) met de Nutrition Advocate te dansen?  Sonya Dias, de dame van Sonya Spreekt*, heeft de Get Your Healthy and Sexy Back! Podcast gekaapt omdat ze mij graag wilde interviewen over het vervolg van No Spang.

Read More

Luister naar...........

Kleed Jezelf Sexy! Met Glancy van Elst EP013

Kleed Jezelf Sexy! De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Glancy van Elst. Glancy is de dame achter DressCoach, haar missie is om zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel over zichzelf te geven, door ze te laten zien dat ze er ook mogen zijn.Read More

Luister naar...........

Let’s Talk About Poep! Met Nayvary Soeterboek

Poep is een onderwerp waarover veel mensen niet durven te praten. Hierdoor het lijkt alsof iedereen de regenboog poept terwijl dit niet het geval is. Dus vandaag gaan we poep bespreekbaar maken met Let’s Talk About Poep, oftewel #letstalkaboutshit.Read More

Luister naar...........

Making Love 2.0 met Chantal Bakker

Making Love 2.0 De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Chantal Bakker. Zij is een dame die leeft om te inspireren en geïnspireerd te worden. Dit komt vooral tot uiting in haar werk als Awareness Coach / Self Image Coach bij FemmeChantal.Read More

Luister naar...........

Voel Je Als De Queen Of Sheba! Met Lenny Suijkerbuijk

Lenny Suijkerbuijk, de wellness advocate laat jou weer voelen als de Queen of Sheba. Zij is de Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag. Lenny woont al 1,5 jaar in Singapore samen met haar man en zoon.

Read More

Luister naar...........

Ontstress Jezelf Met Seks! Met Mandy Ronda

Welkom bij de Healthy & Sexy Lifestyle talks met vandaag Mandy Ronda als de gastspreker van vandaag. Mandy is een Fit & Sexy Lifestyle coach en tevens ook een Oh-La-La Sexual Empowerment coach die vrouwen weer sexy en vrij in hun seksualiteit laat voelen.

Read More

Luister naar...........
©2014-2017 Viva la Vive