Blog & Podcast

 

 

 

8 Tips Om Gelukkig Te Worden Op Het Werk

Als je jij ongelukkig voelt op het werk kan dat leiden tot slechte productiviteit en vermindering van concentratie en algehele werkprestaties. Ook als jij je 40 uur per week ongelukkig voelt, kan dit jouw gezondheid en persoonlijk leven negatief beïnvloeden. Probeer met de onderstaande tips jouw stemming een boost te geven zodat je meer kan genieten van jouw baan en gelukkig voelt op het werk:

Read More

Vijf Tips Voor Een Gezonde Ochtend Routine

Natuurlijk weet ik dat niet iedereen een ochtendmens is. Voor degenen die moeite hebben om op te staan wanneer het alarm afgaat, is een ochtend routine misschien vervelend.

Een gezonde ochtend routine kan jouw ochtenden een beetje makkelijker maken omdat het jou iets geeft om naar uit te kijken. Als je een ochtend routine adopteert, kan jij je productiever, minder gestrest en energieker voelen.

Je bent dan klaar om de drukke werkdag die voor jou ligt met beide handen aan te pakken.

Read More

Transformeer Jezelf Met Mindfulness Met Miranda N.M. van Dijk

Transformeer jezelf met behulp van mindfulness. De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Miranda van Dijk als de gastspreker voor vandaag. Miranda is een transformatiecoach. Zij helpt mensen die vastlopen zijn in hun leven dit te doorbreken van binnenuit waardoor ze transformeren en hun vervulling kunnen vinden.

Read More

Luister naar...........
©2014-2017 Viva la Vive